Heeft het laatste uur van van den Brom geslagen in het Astridpark?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 180 reacties
Heeft het laatste uur van van den Brom geslagen in het Astridpark?
Foto: © SC

De kans is bestaande dat het laatste uur van John van den Brom als coach van Anderlecht heeft geslagen. In het Astridpark beraden ze zich momenteel over de positie van hun Nederlandse coach, die onder vuur ligt na de nederlaag op het veld van OH Leuven.

Anderlecht ging gisteren pijnlijk onderuit aan Den Dreef, inmiddels de negende nederlaag van het seizoen voor de regerende kampioen. Volgens Het Nieuwsblad groeit de tegenstand tegen van den Brom enorm in de bestuurskamer.

Op een officiële beslissing van Anderlecht is het voorlopig wel nog wachten. Voorzitter Roger Vanden Stock is nog tot morgen op skivakantie. Het is dus sowieso wachten tot de voorzitter instemt met een eventueel ontslag van de Nederlandse coach.

Hasi nieuwe coach?

Het is voorlopig niet duidelijk of paars-wit al een nieuwe coach in gedachten heeft, maar volgens Het Nieuwsblad zou assistent Besnik Hasi wel eens de opvolger kunnen worden van John van den Brom. Hasi liet al meermaals vallen dat hij op termijn aan het roer wil staan bij Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties