Manchester United heeft nog een Rode Duivel op het oog

Timothy Collard
Timothy Collard
| 13 reacties
Manchester United heeft nog een Rode Duivel op het oog
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United beleeft een dramatisch eerste seizoen onder David Moyes, en daar hoopt de Schotse oefenmeester snel verandering in te brengen. Eerder op de dag raakte bekend dat Thomas Vermaelen op het verlanglijstje staat van The Mancunians. Op dat verlanglijstje staat echter nog een Rode Duivel.

De laatste tijd nemen de geruchten rond een mogelijk vertrek van Robin van Persie nadrukkelijk toe. De Nederlander zou een grote leemte achterlaten in de voorhoede en verschillende namen van opvolgers circuleren nu reeds.

Tussen die mogelijke opvolgers ook een Belg, zo meldt The Daily Mail. Zo zouden The Mancunians wel wat zien in Romelu Lukaku. Het is echter de vraag of José Mourinho van plan is om mee te werken aan een transfer richting een directe concurrent. Al liet de Portugees eerder dit seizoen wel Juan Mata verkassen naar Old Trafford.

Nog grote namen

Andere namen die circuleren, zijn die van Diego Costa (Atlético Madrid), Edinson Cavani (PSG), Jackson Martinez (FC Porto) en Mario Mandzukic (Bayern München).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties