Reactie Luzon neemt druk weg: "Spreken niet over titel, doel was altijd top drie"

Tamara Vereecken
| 16 reacties
Luzon neemt druk weg: "Spreken niet over titel, doel was altijd top drie"
Foto: © SC

Guy Luzon was niet ontevreden na de wedstrijd tegen Waasland-Beveren, toch niet over het gelijkspel. Al besefte de coach van de Rouches natuurlijk wel dat zijn team nu met slechts twee punten voorsprong de play offs aanvat.

Over de eerste helft gisteren was Luzon niet echt te spreken, na de rust was het beter. Toch scoorde Standard slechts een keer, het geraakte niet door de Beverse organisatie. “Er zijn vier mogelijkheden om doelpunten te maken: stilstaande fases, individuele acties, via voorzetten of lange ballen. De eerste drie werkten niet, dus probeerden we ’t via de afstandschoten.”

Luzon onthoudt vooral het positieve. “Ik ben blij dat we bleven knokken na de 1-0. Ik denk dat het gelijkspel geen slecht resultaat is in de situatie die het op de Freethiel was en tegen een ploeg die er vol voor ging.”

De excentrieke coach wilde niet te veel ingaan op de verwachtingen voor play off 1. “We spreken niet over de titel, ons doel was altijd top drie. We zullen ons elke match 100% geven en we zien wel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties