Reactie Veselinovic over toekomst: "Eerst seizoen positief afsluiten, dan zien we wel"

Tamara Vereecken
| 0 reacties
Veselinovic over toekomst: "Eerst seizoen positief afsluiten, dan zien we wel"
Foto: © SC

Waasland-Beveren hield in z'n eerste wedstrijd van play-off 2 de drie punten thuis. Trickovski en Veselinovic vielen in na de rust en beslisten de wedstrijd. Beide vaste waarden bewezen dus nogmaals hun belang voor het team.

Tamara Vereecken in Beveren

Dalibor Veselinovic scoorde z’n tiende doelpunt van het seizoen vanavond. Zijn invalbeurt zorgde mee voor de kentering in de wedstrijd. “We speelden met een jong team vandaag, zij verdienen alle krediet. Het is leuk dat Ivan en ik die ploeg konden helpen om de overwinning te behalen.”

"Ik zou graag bij Waasland-Beveren blijven"

Veselinovic bewees dus opnieuw z’n waarde voor de club, maar of hij ook volgend seizoen in Beveren blijft, staat nog niet vast. “Er is nog niets beslist. Ik heb al gezegd dat ik me goed voel hier, ik zou graag blijven.” Maar je bent te duur? “Geen idee, dat moet je aan Herman vragen… (lacht). Ik heb nog een contract in Anderlecht maar ik weet niet hoeveel ze voor me vragen. Ik heb tot hiertoe ook geen contact met andere ploegen gehad.”

Je speelt je wel in de kijker. “Ja ok, het is natuurlijk fijn om goed in te vallen zoals vandaag. Het belangrijkste is nu dat we het seizoen positief afsluiten en dan zien we wel wat er gebeurt.”

Wanneer wordt het seizoen goed afgesloten in jouw ogen? “We moeten de wedstrijden au serieux nemen tot op het allerlaatste. In Oostende zal het geen makkelijke match worden, we hopen er te spelen zoals de voorbije drie maanden en dan is er veel mogelijk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties