Waasland-Beveren hoopt op verlengd verblijf: "We hebben intentie om Veselinovic te houden"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 16 reacties
Waasland-Beveren hoopt op verlengd verblijf: "We hebben intentie om Veselinovic te houden"
Foto: © Photonews

Dalibor Veselinovic wierp zich de voorbije maanden op als een sterkhouder bij Waasland-Beveren. De aanvaller had met zijn doelpunten een groot aandeel in het behoud van de fusieclub. "En het is onze bedoeling om hem langer in de Freethiel te houden", bevestigt Dirk Poppe.

Door Cédric De Volder

Dalibor Veselinovic begon de voorbereiding dit seizoen nog bij RSC Anderlecht. De Servische aanvaller kwam echter niet voor in de plannen van toenmalig oefenmeester John van den Brom en werd uitgeleend aan Waasland-Beveren. Een veelvoud doelpunten later schoot hij de Leeuwen naar het behoud.

Enig probleem: Veselinovic ligt nog tot 2015 onder contract in het Astridpark. Hoe zien zijn toekomstplannen er dan uit? En vooral: heeft hij überhaupt nog motivatie om zich te bewijzen in het land van Aleksandar Mitrovic en co?

"Voel me enorm goed bij Waasland-Beveren"

“Ik heb eigenlijk nog niets gehoord van Anderlecht”, vertelt de 26-jarige Serviër aan Voetbalkrant.com. “De lucht zal binnen een tweetal maanden wel opgeklaard zijn, veronderstel ik. Maar ik voel me enorm goed bij Waasland-Beveren. Of ik langer wil blijven? Ik hoop dat de betrokken partijen die mogelijkheid zullen aftasten.”

Ook Dirk Poppe hoopt dat Veselinovic volgend seizoen de touwen zal doen trillen op de Freethiel. “Het is alleszins onze intentie om hem bij Waasland-Beveren te houden”, aldus de algemeen manager. “Maar de club heeft natuurlijk geen eindeloze financiële mogelijkheden. Binnenkort gaan we dan ook rond de tafel zitten met Anderlecht en de zaakwaarnemer van Dalibor.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties