Gents bestuur overlegt opnieuw over lot Rednic

Nicola Cantoro
| 19 reacties
Gents bestuur overlegt opnieuw over lot Rednic
Foto: © Photonews

De positie van Mircea Rednic bij AA Gent staat op de helling. Gisterenmiddag kwam het Gentse bestuur voor de tweede keer op rij samen om te overleggen over het lot van Rednic. De naam van Vercauteren klonk al enkele keren in Gent.

Voorzitter Ivan De Witte nam flink zijn tijd om opnieuw met de spelers en de trainersstaf te praten. “Het effect van onze gesprekken zal zichtbaar moeten zijn op het veld”, zegt De Witte in Het Nieuwsblad. “Maar meer wil ik er ook niet over kwijt.” Het is vrij duidelijk dat het bestuur van Gent de match tegen Lierse wil afwachten alvorens conclusies te trekken.

Eerder deze week liet KV Mechelen-voorzitter Johan Timmermans weten dat Frank Vercauteren al gesprekken heeft gehad met AA Gent. Nu weerlegt hij die uitspraak. “Vercauteren heeft mij verzekerd dat hij nog met geen enkele club gesproken heeft. Ook niet met AA Gent”, zegt de voorzitter. “Prioriteit is dat hij een kwaliteitsvolle selectie ter beschikking krijgt. Ook op gebied van accommodatie wil hij zaken anders zien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties