Eriksen helpt Spurs aan volle buit

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
Eriksen helpt Spurs aan volle buit
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham Hotspur mocht zaterdag speeldag 35 van de Premier League openen tegen Fulham. Het team van Chadli en Dembélé kende een rustige namiddag op White Hart Lane met dank aan twee uitstekende assists van Christian Eriksen.

Op doelpunten moesten we wachten tot diep in de eerste periode. Bij een vrije trap zette Eriksen zich achter de bal. De Braziliaan Paulinho kon zijn voorzet keurig in doel deviëren. Het thuispubliek zat maar net terug neer na het doelpunt of kreeg meteen een opdoffer te verwerken. De defensie van the Spurs stond niet in de organisatie en Sidwell kon profiteren.

De thuisploeg ging met een zuur gevoel de rust in, maar herstelde zich meteen daarna. Lennon zwiepte met links het leer goed voor. Aanvaller Kane twijfelde niet en kopte staalhard binnen. Op het uur leek de partij helemaal beslecht. De Deense spelmaker leverde met een uitstekende vrije trap zijn tweede assist af die door Kaboul vakkundig werd binnengewerkt.

Belgische wissel

De wedstrijd was gespeeld en dus haalde manager Tim Sherwood Chadli naar de kant voor de wederoptredende Dembélé. In het slot van de partij zette Eriksen nog een smetje op zijn uitstekende partij met een penaltyfout. Doelman Lloris kon de aansluitingstreffer uit doel keren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties