Toekomst Vercauteren bij KV Mechelen nog onzeker

Mattias Verhaeghe
| 8 reacties
Toekomst Vercauteren bij KV Mechelen nog onzeker
Foto: © Photonews

KV Mechelen won gisteren met 2-1 van KV Kortrijk en doet zo toch weer mee in play-off II. Toch blijft Malinwa zich achter de schermen voorbereiden op volgend seizoen. Een grote kuis dreigt en ook de toekomst van trainer Vercauteren is nog onzeker.

KV Mechelen heeft er een wisselvallig seizoen opzitten, dus wil de club zich optimaal voorbereiden op volgend seizoen. In een perscommuniqué laat voorzitter Johan Timmermans weten dat de sportieve evaluatie volop bezig is. “Beslissingen vallen na het seizoen. Zoals elk jaar maken we werk van een evaluatie tijdens de play-offs, zodat we vlak na het seizoen kunnen beslissen”, aldus Timmermans.

“De sportieve evaluatie is nog bezig. We zullen vlak na het seizoen beslissen”

“We krijgen heel wat terechte vragen van de pers en de supporters. We hebben uiteraard al een aantal zaken in kaart gebracht. We volgen een aantal spelers en startten reeds gesprekken met mogelijke nieuwkomers en met huidige spelers om al één en ander af te tasten. Maar zolang er niets concreet is, kunnen we er niets meer over vertellen.”

Over een mogelijk verlengd verblijf van trainer Frank Vercauteren is er ook nog altijd geen duidelijkheid. “Beide partijen hebben geluisterd naar elkaars visie en verwachtingen. Voorlopig is onze sportieve evaluatie nog aan de gang. We zullen vlak na het seizoen beslissen. Zo is er snel duidelijkheid voor iedereen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties