Odjidja scherp voor Standard: "Waren enige ploeg die wou voetballen"

Caroline Tonnelier
| 97 reacties
Odjidja scherp voor Standard: "Waren enige ploeg die wou voetballen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge wou vandaag graag de drie punten thuishouden tegen Standard, maar kwam niet verder dan een gelijkspel. Na afloop was Odjidja scherp voor Standard, dat volgens hem niet wou voetballen vandaag.

De middenvelder van Club Brugge was ontgoocheld, maar wil toch het positieve onthouden na deze wedstrijd. “We zijn ontgoocheld omdat we de punten hier wouden houden. In de eerste helft hadden we overwicht en hebben we redelijk wat kansen laten liggen. In de tweede helft zijn we onzorgvuldig omgesprongen met het balbezit in offensief opzicht. We hebben een goeie wedstrijd gespeeld en moeten niet dramatiseren. We kunnen zeker de eerste helft in het achterhoofd houden voor de volgende match.”

"Spijtig genoeg geen doelpunt, anders hadden zij moeten komen"

Odjidja herhaalde verschillende keren dat er slechts één ploeg wou voetballen in Jan Breydel. “We hadden in het begin van de tweede helft drie kansen waarbij we van dichtbij, binnen de zestien, naar doel kunnen trappen. Spijtig genoeg kwam er geen doelpunt. Anders kregen we een andere wedstrijd, want dan hadden zij moeten komen.”

De West-Vlamingen moeten ook nog op bezoek bij Standard en ook volgende week wacht al een lastige verplaatsing naar Lokeren. Odjidja blikt al vooruit naar die matchen. “Thuis of op verplaatsing, we zijn een ploeg die altijd voor de drie punten gaat.” Over de match op Standard wou hij het volgende kwijt: “Als ze zullen willen voetballen, zullen we misschien een wedstrijd krijgen. Anders wordt het een moeilijke match."

Over penaltyfase: "Als we over zo'n onbenulligheden gaan discussiëren..."

Tenslotte kwam ook nog de penaltyfase aan het begin van de wedstrijd ter sprake. “Het was heel licht en aan het begin van de wedstrijd. Als we over zo’n onbenulligheden gaan discussiëren, dan zijn er elke wedstrijd wel vijf of tien zo’n fases.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties