Relletje Luzon, Jorgensen en Vukomanovic: "Hoort er bij in het voetbal"

Relletje Luzon, Jorgensen en Vukomanovic: "Hoort er bij in het voetbal"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Opstootje tijdens Club Brugge - Standard (0-0). Na een fout van Jorgensen, die geel kreeg, kwam Luzon even neus aan neus staan met de Deen. Zijn assistent werd na een duwtje richting tribunes verwezen. De hoofdrolspelers leggen het uit.

Aernout Van Lindt in Brugge

"Ja, ik ben eens dicht bij Luzon gekomen", lacht Jorgensen. "Dat is gewoon deel van het voetbal", blijft hij nuchter. "Ik had ook nog eens een bloedneus en toen maakte Luzon ook misbaar. We moeten er niet te zwaar aan tillen."

"Ben terecht naar tribunes gevlogen"

Jorgensen kreeg in het tumult een duwtje van assistent Vukomanovic, die naar de tribunes werd verwezen: "Ik gaf hem een duwtje, klopt. Dat had ik misschien niet mogen doen. Het spijt me, ik wilde ze gewoon uit elkaar halen, maar het is terecht dat ik naar de tribunes vloog. Erg was het niet, maar ik had van Jorgensen moeten blijven", is die eerlijk.

Het is niet de eerste keer dit seizoen dat Gumienny de assistent van Standard naar de tribunes moet verwijzen. Ook tegen Anderlecht was dat al eens het geval. "Het was een warme wedstrijd. Ik heb tegen de ref nog gezegd dat het niet de bedoeling was en dat het me speet", bleef Vukomanovic er nog rustig onder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties