Vanden Borre: "Een assist? Dat moet hé"

Vanden Borre: "Een assist? Dat moet hé"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anthony Vanden Borre was in de eerste helft tegen Standard onherkenbaar. De rechtsachter zijn acties mislukten, passes in de voet van de tegenstander en geen drang naar voor. Na de rust zette hij dat recht.

Johan Walckiers in Anderlecht

Vanden Borre zag ook dat het in de eerste helft niet goed was. "Als je niet genoeg beweegt en geen grinta toont, kom je in de problemen als Anderlecht zijnde", knikte hij. "Na de rust liep iedereen voor elkaar en dat loonde."

Anderlecht zette zo de misstap van tegen Genk recht. En Mitrovic werd door het publiek ook weer in de armen gesloten na zijn penaltymisser. "Een match zoals in Genk kan gebeuren. We hebben in de groep Mitrovic ook niet in vraag gesteld", aldus Vanden Borre die na de match ostentatief naar de Serviër wees voor de spionkop. Om te zeggen dat hij de steun van het publiek nodig heeft. 

We moeten winnen in Brugge

Maar Vanden Borre zette zelf ook zijn slechte eerste helft recht met de assist voor Mitrovic. "Die assist? Ah ja, dat moet hé", lachte hij. "Ik ben heel blij dat ik hem kon geven. Het is de tweede van de play-offs die ik aan Mitro geef. Dat doet deugd."

En nu op naar Brugge, waar weer alles op het spel staat: spelen voor de eerste of de derde plaats. "We moeten winnen in Brugge", wist Vanden Borre. "Er zijn nog vier finales, maar in Brugge moeten we winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties