KV Mechelen gaat niet verder met Vercauteren

Mattias Verhaeghe
| 32 reacties
KV Mechelen gaat niet verder met Vercauteren
Foto: © Photonews

KV Mechelen en Frank Vercauteren stoppen hun samenwerking. Dat hebben beide partijen vandaag beslist. Ook keeperstrainer Luc Duville vertrekt.

Frank Vercauteren was sinds januari aan de slag bij KV Mechelen. Zijn doelstelling was om Mechelen in eerste klasse te houden en dat is ook gelukt. Toch zat een contractverlenging er niet in.

“In januari zijn we een verbintenis aangegaan voor zes maanden en zoals afgesproken zijn we nadien ook gaan samenzitten”, vertelt voorzitter Johan Timmermans op de website van de club. “We hebben beiden onze visies en verwachtingen naast elkaar gelegd. Na een grondige evaluatie merkten we dat we niet op dezelfde lijn zouden zitten voor het nieuwe seizoen. Daarom hebben we besloten om Frank Vercauteren geen nieuw contract aan te bieden.”

Toch bedankt Mechelen Vercauteren voor het geleverde werk. “Frank was de juiste man om ons in eerste klasse te houden. Hij slaagde er in zijn belangrijke opdracht tot een goed einde te brengen. We bedanken hem dan ook voor zijn inzet en de samenwerking.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties