Kortrijk pakt goede uitgangspositie tegen Oostende

Redactie
| 0 reacties
Kortrijk pakt goede uitgangspositie tegen Oostende
Foto: © Photonews

Een vreemde finale van play-off 2 wordt het vanavond. Aan de ene kant Kortrijk, dat zijn coach kwijt is volgend seizoen. Aan de andere kant Oostende, dat volgend seizoen geen Europees voetbal mag spelen.

Beide teams werkten wel een mooi parcours af in play-off 2. Kortrijk wist op de laatste speeldag de kwalificatie veilig te stellen met thuiswinst tegen Charleroi, terwijl KV Oostende op speeldag 5 tegen grote rivaal AA Gent de eindfase wist te bereiken.

Nu spelen beiden in een West-Vlaamse derby tegen elkaar. Inzet daarvan is een duel tegen het nummer 4 uit play-off 1, al gaat die ronde helemaal niet door als Oostende zich weet te plaatsen. Zij hebben namelijk geen Europese licentie. Het leeuwendeel van jullie (71%) denkt dan ook dat Kortrijk vanavond alvast wint.

En u krijgt een gratis bonus van 60 euro als u bij ons inschrijft. Daarmee kan u meteen 315 uro rijker worden als Oostende de punten pakt in Kortrijk. Het zou natuurlijk ook een gelijkspel kunnen worden, dat levert 231 euro op - Waag uw kans via UNIBET!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties