Reactie Preud'homme koos voor Castillo: "De Sutter is fysiek niet meer in orde"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 20 reacties
Preud'homme koos voor Castillo: "De Sutter is fysiek niet meer in orde"
Foto: © Photonews

Michel Preud'homme bewees gisteren in Luik nog maar eens dat hij een tactische grootmeester is. Al wil de coach niet alle pluimen op zijn hoed steken. "De verdediging deed het uitstekend, maar dat kan niet zonder een goed middenveld."

Cédric De Volder in Luik

Michel Preud'homme heeft gisteren zijn geliefde Luik het zwijgen opgelegd. Standard domineerde de partij dan wel, maar Waldemar Sobota tekende voor het enige doelpunt van de partij. "We hadden weinig keuze na de opdoffer tegen RSC Anderlecht. Zonder reactie was onze titelstrijd over, hé. Onze mentale weerbaarheid was enorm. Bij momenten zagen we af, maar dat hebben we in blok gedaan."

"Het was onze bedoeling om hier met lef te komen voetballen", vervolgt de Luikenaar. "We hebben dit seizoen dan dat tikkeltje extra gemist. Ik geef dan ook toe dat ik daarover teleurgesteld was. Deze keer is het gelukt, hé. Al was de verdediging, maar ook Mathew Ryan enorm sterk. Of hij ook simpelweg de beste van België is? Hij is heel belangrijk voor ons." (knipoogt)

Zonder reactie was onze titelstrijd over

Opvallend in de basisploeg van de Luikenaar. Nicolas Castillo kreeg de voorkeur op Tom De Sutter. "Maar je hebt toch ook gezien hoe het met Tom gesteld is? Na twee minuten op het veld had hij het al lastig. Tom is op dit moment fysiek niet meer in orde. Hij heeft dit seizoen veel gegeven, maar op dit moment is Castillo frisser."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties