Een kaartje sturen, omdat we de beste supporters van de wereld zijn ...

Een kaartje sturen, omdat we de beste supporters van de wereld zijn ...
Foto: © Photonews

We zijn de beste supporters van de wereld, volgens Kevin Mirallas. Daarom gaan we postkaartjes kunnen sturen naar Brazilië. Omdat ook de steun vanuit België het verschil kan maken voor onze Rode Duivels.

De Rode Duivels en de supporters hebben het voorbije jaar een unieke band opgebouwd. En de spelers koesteren die band, daarom willen ze zoveel mogelijk supporters ook de kans bieden om een beetje mee te reizen naar Brazilië. En dat doen ze met een uniek initiatief: de #iedereenmee-postkaarten.

Dat zijn gratis postkaarten die je de volgende weken in alle brievenbussen en in meer dan 5.000 Jupiler cafés kan vinden. Op die postkaarten kunnen supporters hun persoonlijke boodschap aan de spelers kwijt. Een allerlaatste schouderklopje, een ultieme aanmoedigingskreet of die ene vraag die je altijd al wilde stellen.

Elke dag dat de Rode Duivels in Brazilië zijn gaan ze de #iedereenmee-postkaarten doorlezen. Hoe sterker de boodschappen zijn, hoe sterker jullie aanwezigheid in Brazilië. Jouw boodschap kan echt wel het verschil maken!

Bekijk hier de boodschap van Kevin Mirallas:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties