Stayen wil er een echte hel van maken tegen Moeskroen

Caroline Tonnelier
| 46 reacties
Stayen wil er een echte hel van maken tegen Moeskroen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sint-Truiden gelooft volop in de promotie en rekent daarvoor op de massale steun van de supporters. Tegen Eupen werden al 1500 fans gemobiliseerd en nu pakken de Limburgers uit met nieuwe acties om het stadion donderdag vol te krijgen tegen Moeskroen-Péruwelz.

De supporters die de verplaatsing naar Eupen maakten, mogen twee personen gelukkig maken met een gratis ticket. Voor de wedstrijd tegen Moeskroen-Péruwelz zijn alle tribunes geopend en geldt er één prijs. Iedereen kan binnen aan 10 euro.

Er is nog meer goed nieuws voor de fans die meegingen naar Eupen: naast de kans om twee gratis tickets aan te vragen, krijgen zij sowieso ook twee gratis drankbonnen. Coach Ferrera van zijn kant heeft een oproep voor de supporters. Hij vraag aan iedereen om zo vroeg mogelijk naar het stadion af te zakken, zodat de spelers al tijdens de opwarming aangemoedigd worden.

STVV moet winnen en rekenen op puntenverlies Eupen

Donderdag staat de laatste speeldag op het programma in de eindronde. Sint-Truiden heeft als nummer drie zijn lot niet in eigen handen. Het moet zelf sowieso winnen en hopen op puntenverlies van Eupen, dat naar het reeds veroordeelde OH Leuven trekt. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties