De Blikvangers: Groep A - Brazilië

Joris De Wolf
| 2 reacties
De Blikvangers: Groep A - Brazilië
Foto: © SC

Op het WK in Brazilië zullen alle ploegen met een selectie van 23 spelers aan de start komen. Bij elk land zijn er wel enkele sterren die er bovenuit steken. Wij stellen jullie deze voor, zo ook de sterren van Brazilië.

Neymar

Neymar is misschien wel het grootste Braziliaanse talent. De voorbije jaren werd hij heel vaak gelinkt met een transfer naar Europa en afgelopen zomer kwam het er ook van. FC Barcelona won de strijd en legde maar liefst 57 miljoen euro op de tafel voor de 21-jarige aanvaller. Bij Barça is hij ook aan een sterk eerste seizoen bezig.

Thiago Silva

Thiago Silva is een van de steunpilaren van Brazilië. De 29-jarige speler van PSG wordt gezien als een van de beste centrale verdedigers ter wereld. Hij is aanvoerder van zowel Brazilië als PSG.

Oscar

Oscar is een van de rijzende sterren van het Braziliaanse voetbal. De 22-jarige aanvallende middenvelder is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij Chelsea, en daar doet hij het voortreffelijk. De ploeggenoot van Eden Hazard is een vaste pion in het elftal van José Mourinho.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties