Sprokkels: Mist Xabi Alonso Europese Supercup?

Sprokkels: Mist Xabi Alonso Europese Supercup?
Foto: © Photonews

Het WK komt dichterbij, de Belgische clubs beginnen stilletjesaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook in het buitenland roert er veel. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een overzichtje.

Xabi Alonso langer geschorst?

Xabi Alonso mist mogelijk ook de Europese Supercup tussen Real Madrid en Sevilla. De middenvelder riskeert een schorsing omdat hij het veld betrad bij het vieren van de 2-1 in de Champions League-finale.

Wie wordt doublure Mandanda?

Mandanda blijft de nummer één bij Charleroi. Wie zijn doublure wordt, is nog een vraagteken. Faidherbe wordt het alvast niet: hij verlaat de club voor Francs Borains. Crimi, Vandermeulen en Baume moeten zich proberen te bewijzen.

Brazuca Final Rio voorgesteld

De Brazuca Final Rio werd vandaag voorgesteld door de FIFA. Deze bal zal enkel gebruikt worden tijdens de WK-finale.

Charleroi haalt speler bij Eupen...

Sporting Charleroi heeft een nieuwe speler: Clinton Mata. De middenvelder tekende op Mambourg een contract voor twee seizoenen. In de overeenkomst zit ook een optie voor twee extra jaargangen vervat. 

... En laat derde doelman vertrekken

Maar dat is niet alles. Voor Adrien Faidherbe is er dan weer geen plaats meer bij de Zebra's. De goalie speelde de voorbije seizoenen geen minuut voor Charleroi.

Paranaense pakt jeugdprijs

Atlético Paranaense heeft de FIFA Youth Cup gewonnen door SL Benfica in de finale te kloppen. De prijs stemt simpelweg overeen met het wereldkampioenschap voor clubs, maar dan voor jongerenteams.

Real wilde ver gaan voor Lewandowski

Robert Lewandowski gaat volgend seizoen voor Bayern München voetballen, maar de Beierse grootmacht was niet de enige gegadigde. Ook Real Madrid was bereid om de Pool een vet contract voor te schotelen.

Luke Shaw geeft forfait

Luke Shaw geeft verstek voor het oefenduel tegen Peru. De Engelse international kampt met een ziekte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties