Sprokkels: openingsduel goed voor 12 miljoen tweets, kinderen baas op Gentse Jommekesdag en 'terrassenreglement' in Sint-Niklaas

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Sprokkels: openingsduel goed voor 12 miljoen tweets, kinderen baas op Gentse Jommekesdag en 'terrassenreglement' in Sint-Niklaas
Foto: © photonews

Het WK komt dichterbij, de Belgische clubs beginnen stilletjesaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook in het buitenland roert er veel. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een overzichtje.

12 miljoen tweets

Tijdens de openingsmatch tussen gastland Brazilië en Kroatië stonden de sociale media op ontploffen. Gedurende het duel werden maar liefst 12,2 miljoen tweets de wereld ingestuurd. De felicitaties van Eden Hazard aan het adres van zijn Chelsea-ploegmaat Oscar leverden meer dan 14.000 retweets op.

Jommekesdag

Op zondag 6 juli zijn kinderen baas in de Gentse Ghelamco Arena. Op die dag staat er immers de Jommekesdag gepland. Alle abonnees van KAA Gent krijgen twee euro korting op de toegangsprijs. Meer info vindt u HIER.

Vervroegde gemeenteraad

In Assenede lanceerde burgemeester Philippe De Coninck het idee om de gemeenteraad van 26 juni van 19.30 uur naar 19 uur te vervroegen. De Rode Duivels spelen die dag om 22 uur tegen Zuid-Korea. Vlaams Belang ging echter niet akkoord.

Terrassenreglement

Het zogenaamde "terrassenreglement" in Sint-Niklaas verbiedt cafébazen om geluidsversterkend materiaal te gebruiken buiten. Dit geldt ook voor de wedstrijden van het WK. Benieuwd of het kabaal tijdens de partijen van de Rode Duivels valt in te tomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties