Sprokkels: Bietensap, blessurezorgen en beschietingen

Sprokkels: Bietensap, blessurezorgen en beschietingen
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het WK is onderweg, de Belgische clubs beginnen stilletjesaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook in het buitenland roert er veel. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een overzichtje.

Slapeloze nacht voor Hondurezen

Opmerkelijk nieuws: voor het hotel van Honduras zou deze nacht geschoten zijn. Daardoor hebben de Hondurezen er een slapeloze nacht opzitten, die niets te maken had met de 3-0 pandoering tegen Frankrijk. De Hondurese voetbalbond is boos: "Dit baart ons zorgen!"

Datum paars-witte fandag bekend

Landskampioen Anderlecht kan met de CL-deelname op zak rustig toeleven naar het nieuwe seizoen. Inmiddels raakte de datum voor de jaarlijkse fandag bekend. Op vrijdag 25 juli - in de week tussen de Supercup en de openingswedstrijd tegen Moeskroen-Péruwelz - opent het Constant Vanden Stockstadion vanaf 10 uur haar deuren voor de paars-witte supporters.

Suarez kan eraan beginnen

Het WK kan voor Luis Suarez eindelijk van start gaan. De Uruguayaanse aanvaller is 100% fit bevonden en dat zal nodig zijn. Na de troosteloze 1-3 nederlaag tegen Costa Rica wacht het land een aartsmoeilijke opdracht tegen Italië en Engeland om alsnog door te stoten.

Bacca?

Het gaat niet goed met Carlos Bacca. De blessurezorgen omtrent zijn persoon zwengelen aan. Kan hij spelen op matchdag 2 tegen Ivoorkust? Het blijft een raadsel.

Eto'o?

En ook Samuel Eto'o blijft uiterst onzeker voor het vervolg van het WK. Hij hoopt op God, maar Twittert ondertussen dat het WK mogelijk over is.

Nog een keer over de volksliederen

Stoorde het u ook? Het gebrek aan volksliederen tijdens Frankrijk en Honduras? De schuldige is ondertussen gevonden: een kapotte kabel van het geluid.

Bietensap

En uit het kamp van de Rode Duivels kwamen we te weten hoe ze zich gereedmaken voor de match van vanavond: ijsbaden en ijsvesten, tot daar allemaal goed en wel. Maar dus ook bietensap: heerlijk lekker en goed voor het uithoudingsvermogen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties