WK-invalbeurt doet meningen omslaan: "Fellaini verdient nog een kans bij United"

WK-invalbeurt doet meningen omslaan: "Fellaini verdient nog een kans bij United"
Foto: © photonews

Maroune Fellaini toonde zich kort na zijn invalbeurt meteen van goudwaarde met zijn kopbalgoal tegen Algerije. Hoewel de krullenbol in Engeland al meermaals verguisd werd, vindt tv-analist Avram Grant dat hij een nieuwe kans verdient bij Man United.

Het eerste seizoen van Big Fella in Manchester liep niet van een leien dakje. Bovendien werd de Rode Duivel meermaals als een miskoop aanzien. "Hij heeft echter genoeg kwaliteiten waarin hij beter is dan de doorsnee voetballer", stelt de Israëlische analist die het WK op de voet volgt. "Op het einde tellen alleen de goals en daarvoor is Fellaini nu eenmaal de geknipte man."

Grant vindt dat er voor de lange middenvelder nog een toekomst is weggelegd bij the Mancunians. "Hij verdient bij United nog een tweede kans", zegt de gewezen coach van Chelsea. "Hij veroorzaakt voortdurend problemen bij de tegenstander. Je hebt hem dan ook liever in je eigen ploeg. Weinig spelers kunnen zo goed als hij uit de tweede lijn opduiken. Daar blinkt hij enorm in uit." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties