Braziliaans nieuwsoverzicht: Kapsels, Devillage en Neymar-baby's

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Braziliaans nieuwsoverzicht: Kapsels, Devillage en Neymar-baby's
Foto: © SC

Op de tweede matchdag van de Belgen doorbladerden we een Braziliaanse sportkrant op zoek naar opvallende artikels. We vonden onder anderen het haar van Fellaini en de Devillage terug.

Sander De Graeve in Rio de Janeiro

De Devillage, vila dos Diabos in het Portugees, trekt veel aandacht, een hele pagina wijdt de sportkrant aan het fenomeen. Met vijfhonderd op een camping om de Belgen te volgen, dat verwacht men doorgaans enkel van onze noorderburen.

Even verderop vinden we plots de coiffure van Fellaini terug. In een mooie afbeelding verwerkt de krant de meest opvallende haartooien van deze wereldbeker. Net als de dreads van Beckerman kon ook de afro van onze nummer acht niet ontbreken.

Verder is de evenaring van het record van Ronaldo door Klose uiteraard voorpaginanieuws. De Brazilianen hopen dat het kanon van Klose voor de rest van dit WK zwijgt, El Gordo zou zijn record van 15 WK-goals uiteraard graag behouden.

Sinds zijn twee goals in de openingsmatch tegen Kroatië is Neymar nog meer de held van de Brazilianen. Een pak baby's die nu geboren worden, krijgt de naam van de superster. Binnen 20 jaar een Seleçao met enkel Neymars? Het kan!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties