Dembele begrijpt de hoge verwachtingen: "Nu tonen dat we ook mooi voetbal kunnen spelen"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Dembele begrijpt de hoge verwachtingen: "Nu tonen dat we ook mooi voetbal kunnen spelen"
Foto: © Photonews

België kende met 6 op 6 een perfecte start. Toch oogstten de Rode Duivels heel wat kritiek in het buitenland door het teleurstellende niveau. Moussa Dembele aanvaardt de kritiek, maar voorspelt dat het niveau beter zal worden.

Robby Morren in Mogi das Cruzes

“Voor ons was het heel belangrijk om die eerste wedstrijden te winnen. De speelstijl is niet wat de meesten van ons hadden verwacht. Ik denk dat het wel beter zal gaan naarmate we meer wedstrijden spelen", aldus Dembele.

"In de laatste minuten tegen Rusland zag je dat we een andere stijl speelden en dat het uitstekend liep. Hopelijk kunnen we dat meenemen naar de volgende wedstrijden.”

“We  zijn al gekwalificeerd, maar de mensen verwachten meer van ons. Men zet ons op een podium en men spreekt heel veel over ons. Ik ben niet teleurgesteld. We weten dat we veel beter kunnen, maar we zijn al wel gekwalificeerd.”

“De wedstrijd tegen Zuid-Korea kunnen we aan het volk tonen dat we ook mooi voetbal kunnen spelen en overtuigd kunnen winnen. We hebben de kwaliteit en we zullen dat in dit tornooi nog kunnen tonen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties