VTM en Stadion zenden ook komende seizoenen samenvattingen JPL uit

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
VTM en Stadion zenden ook komende seizoenen samenvattingen JPL uit
Foto: © Photonews

De Belgische voetbalfans kunnen ook de komende drie seizoenen op VTM terecht. De Vlaamse televisiezender heeft namelijk de rechten op de samenvattingen voor de Jupiler Pro League binnengehaald. VT4 en VRT vissen achter het net.

De Vlaamse voetbalfan heeft eindelijk opnieuw een totaaloverzicht. De voorbije maanden was het namelijk onduidelijk op welke zenders er de komende seizoenen nog Belgisch voetbal zou kunnen worden gekeken. Het Italiaanse MP&Silva, dat de rechten in haar portefeuille heeft steken, vormde namelijk een belangrijke hinderpaal.

Ondertussen was al eerder duidelijk dat Telenet en Belgacom de wedstrijden van de JPL gaan uitzenden. Ondertussen is ook beslist omtrent de samenvattingen. VTM - en bij uitbreiding Stadion - heeft de rechten voor de komende drie seizoenen binnengehaald. Ook VRT en VT4 hadden wel trek in het pakket, maar vissen dus achter het net. Al krijgt de openbare omroep wel een trootstprijs: de Pro League laat weten dat het maandagavondmagazine (Extra Time, nvdr.) niet zal verhuizen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties