Enkel regen spelbreker op stralende KKC-dag

Enkel regen spelbreker op stralende KKC-dag
Foto: © SC

Dit weekend staat in Gent de 18e editie van de Keizer Karel Cup op het programma. Op zaterdag probeerden alle teams zich al winnend een weg te banen naar de finales van morgen. Het publiek genoot, enkel het weer was even spelbreker.

Aernout Van Lindt in Gent

Gisteren waren er al zo'n 5000 toeschouwers op de eerste avond van de Keizer Karel Cup, vandaag waren er ook een pak kijklustigen. Zij zagen 416 ploegen zich vandaag zo goed mogelijk kwalificeren richting finales van morgen, en dat in verschillende categorieën.

In het begin van de dag een beetje onwennigheid bij verschillende deelnemers en deelneemsters - nog nooit waren zoveel vrouwen present met 112 teams - bij het zoeken naar het veldje waar ze moeten spelen, maar iedereen vond uiteindelijk nog vrij makkelijk de weg naar het veld van eer.

Randanimatie? Die is er ook altijd natuurlijk: er staan kickertafels, er is een grote barbecue en een groot feest momenteel aan de gang in de partytent, er kan zo hard mogelijk geschoten worden op een doel, er is een pannaveldje, een beachvolleytoernooi en veel meer!

Alles perfect deze zaterdag? Ja, de kleine blessures werden meteen opgevangen door de diverse medische teams. Enkel het weer - wat een plensbui was dat in de vooravond - strooide roet in het eten. De organisatie laat weten dat het wedstrijdschema morgen enigszins anders zal zijn, omdat de wedstrijden vandaag een uurtje moesten worden gestaakt door de regen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties