Wilmots laat deur op een kier: "Hopelijk kan Kompany morgen meetrainen"

Wilmots laat deur op een kier: "Hopelijk kan Kompany morgen meetrainen"
Foto: © Photonews

De Rode Duivels trainden vandaag in Mogi das Cruzes. Marc Wilmots kon wederom geen beroep doen op Thomas Vermaelen en Vincent Kompany. Marouane Fellaini verliet de training dan weer vroeger met een verband rond de knie.

De Rode Duivels trainden vandaag in Mogi das Cruzes. De troepen van Marc Wilmots werken toe naar de achtste finales op het WK tegen de Verenigde Staten, maar de oefenmeester kan nog steeds geen beroep doen op Vincent Kompany en Thomas Vermaelen. Al laat hij de deur wel op een kier.

"Ik hoop dat Vincent morgen kan meetrainen", aldus Wilmots. Momenteel zit zijn revalidatie op schema. Maar we fixeren ons niet op de wedstrijden van dinsdag. Ik heb zelf ook lang met de adductoren gesukkeld. Ik besef dus maar al te goed wanneer hij kan spelen en wanneer niet. Of ik hem wil sparen voor de kwartfinales? Daar ga ik geen commentaar op geven."

Fellaini? Geen gevaar voor wedstrijd tegen Verenigde Staten

Maar er zijn nog meer zorgen. Marouane Fellaini verliet vroegtijdig de training met een ijszak rond de knie. "Marouane heeft trappen moeten incasseren, maar er is geen gevaar voor de wedstrijd tegen Team USA. Dat geldt overigens ook voor Moussa Dembélé. Thomas Vermaelen traint ondertussen met Lieven Maesschalck op bewegen en draaien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties