Essevee heeft Cissako (Monaco) binnen: "Concurrentie aangaan met topploegen"

Essevee heeft Cissako (Monaco) binnen: "Concurrentie aangaan met topploegen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem heeft een nieuwe rechtsachter. De 19-jarige Yarouba Cissako komt voor een jaar over van Monaco. Hij is mogelijk de eerste van enkele versterkingen vanuit Monaco.

Yarouba Cissako komt de troepen van Zulte Waregem voor een jaar versterken. De 19-jarige rechtsachter van Monaco heeft alvast ambitie: “Ik wilde een volgende stap nemen in mijn ontwikkeling. SV Zulte Waregem heeft een mooi status opgebouwd in binnen –en buitenland", geeft hij aan op de website van de club.

"Ik kijk er ook naar uit om tegen Standard, Anderlecht, Club Brugge en andere topclubs in België te spelen. SV Zulte Waregem heeft de jongste seizoenen bewezen dat ze die concurrentie kan aangaan. Ik sta te popelen om erin te vliegen en mijn kans zo snel mogelijk te grijpen.”

Het ligt in de lijn der verwachtingen dat er de komende weken een drietal spelers van AS Monaco een jaar op huurbasis zullen worden gestald bij Zulte Waregem. Francky Dury was vorig seizoen daarover duidelijk: "Ik hou van contractspelers, als er huurspelers bijkomen zullen ze versterkingen moeten zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties