Overzicht oefenwedstrijden: Anderlecht en Club Brugge winnen

Robby Morren
| 17 reacties

Ook woensdagavond stapten verschillende eersteklassers het veld op om het nieuwe seizoen voor te bereiden. Anderlecht en Club Brugge wonnen.

Oudenaarde - Anderlecht 0-2

De landskampioen had de 0-2 al bij de rust op het scorebord gezet. Na 6 minuten scoorde Tielemans de eerst goal, een halfuur later zorgde Acheampong voor de 0-2 eindstand. Het slechte nieuws voor paars-wit is dat Vico geblesseerd naar de kant moest.

Club Brugge - Dinamo Tbilisi 2-1

Blauw-zwart liep voor de pauze uit tot 2-0 dankzij doelpunten van Vazquez en Refaelov. Jigauri scoorde twintig minuten voor tijd de aansluitingstreffer, maar verder kwamen de Georgiërs niet meer. De Braziliaan Menegazzo voetbalde een tijdlang mee.

Ingelmunster - Oostende 0-1

Oostende had de nodige moeite om afstand te nemen van Ingelmunster. Siani scoorde na de koffie het enige doelpunt uit de partij, al had de score veel hoger kunnen oplopen.

Dessel - Westerlo 0-1

Westerlo had genoeg aan één doelpuntje om streekgenoot Dessel opzij te zetten. Het was aanwinst Sno die in de 67e minuut raak trof vanop de stip.

KV Mechelen - Ujpest 1-1

KV Mechelen is er niet in geslaagd te winnen tegen Ujpest. Het waren de Hongaren die op voorsprong kwamen na een halfuur via Suljic. Tien minuten voor tijd bracht Matthys de bordjes weer in evenwicht. Biset moest enkele minuten voor affluiten met rood naar de kant.