Sprokkels: Stamceltherapie voor Di Maria

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Sprokkels: Stamceltherapie voor Di Maria
Foto: © Photonews

Het WK is onderweg, de Belgische clubs beginnen stilletjesaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook in het buitenland roert er veel. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een overzichtje.

Stamceltherapie voor Di Maria

Argentinië stelt alles in het werk om Angel Di Maria, die tegen België geblesseerd uitviel, klaar te stomen voor de halve finale tegen Nederland. De speler krijgt een stamceltherapiebehandeling, maar de kans lijkt toch eerder klein dat hij aan de aftrap zal kunnen verschijnen tegen onze Noorderburen.

Halilhodzich verlaat Algerije

Algerije, één van de de tegenstanders van België op het WK, moet op zoek naar een nieuwe bondscoach. De Bosniër Halilhodzic houdt het voor bekeken. Wellicht gaat hij nu aan de slag bij het Turkse Trabzonspor.

Chievo huurt verdediger bij Inter

Chievo mag een nieuwe aanwinst voorstellen. De club huurt Cristiano Biraghi voor de komende twee seizoenen van Inter.

AS Roma haalt toptalent

AS Roma en Fenerbahçe raakten het eens over de transfer van toptalent Salih Ucan. De Romeinen huren de Turkse middenvelder voor twee seizoenen. Ze betalen daarvoor twee miljoen euro per seizoen. Roma bedong ook een aankoopoptie van 11 miljoen euro.

Deinze speelt twee galamatchen

Na de oefenwedstrijd tegen AA Gent aan de kust speelt Deinze nog twee toppers voor eigen volk. De Oost-Vlamingen krijgen immers Club Brugge en Anderlecht over de vloer. Club komt op bezoek op 16 juli, Anderlecht trekt naar het Burgemeester Van De Wielestadion op 22 juli. De wedstrijden vinden telkens om 19u plaats.

Courtois naar Tomorrowland

Het WK zit erop voor de Rode Duivels en nu kunnen de spelers dus eindelijk aan vakantie denken. Voor Thibaut Courtois ligt de vakantiebestemming nog niet vast, maar hij liet zich wel ontvallen graag naar Tomorrowland te willen.

Ronaldinho was bijna van Man United

Ronaldinho maakte furore bij FC Barcelona, maar bijna was de geniale Braziliaan naar Manchester United getrokken. Dat onthulde hij in FourFourTwo.

Scolari wil Neymar op de bank

De Braziliaanse bondscoach Scolari wil Neymar in de halve finale graag naast hem op de bank. Zijn aanwezigheid zou een impuls moeten geven aan het team. De artsen moeten echter beslissen of dit kan.

Duitsers dag later naar Belo Horizonte

Duitsland reist pas morgen af naar Belo Horizonte. Normaal reist de ploeg twee dagen voor de match naar zijn bestemming, maar Löw wil zijn jongens wat extra tijd geven om te recupereren in hun uitvalsbasis Campo Bahia.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties