Suarez droomt van toptransfer: "Mijn laatste seizoen bij Anderlecht"

Suarez droomt van toptransfer: "Mijn laatste seizoen bij Anderlecht"
Foto: © photonews

Bij landskampioen Anderlecht is het wat inkomende transfers betreft nog windstil. Met de terugkeer van Matias Suarez heeft coach Besnik Hasi toch een eerste versterking ten opzichte van vorig seizoen beet. De Argentijn zelf hoopt dat het zijn laatste seizoen in het Astridpark wordt.

"Ik ben graag bij Anderlecht, maar ik ga mijn zevende seizoen in en dat is wel heel lang", aldus Suarez in Het Nieuwsblad. "Mijn voorkeur gaat uit naar een ambitieuze club in de Premier League of La Liga. Met mijn Belgische paspoort kan ik nu zonder problemen aan een werkvergunning geraken in Engeland. Ik heb geen geschreven akkoord met het bestuur dat ik in juni weg mag. Dat zal later wel ter sprake komen."

Eerst wil de Argentijnse aanvaller nog een seizoen schitteren in de kleuren van paars-wit. "In tegenstelling tot twee jaar geleden kwam ik niet met overgewicht terug uit Argentinië. Mijn doel is blessurevrij blijven en eindelijk eens scoren in de Champions League", aldus Suarez. "De Supercup tegen Lokeren komt wellicht te vroeg. Ik sta nog ver van mijn beste niveau, maar ik voel dat Besnik Hasi op mij rekent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties