"Na Kanu ook Ciman in beeld bij paars-wit"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 102 reacties
"Na Kanu ook Ciman in beeld bij paars-wit"
Foto: © photonews

Het lijkt er bovenarms op te zitten tussen Anderlecht en Standard. De Waalse krant Sudpresse pakt in haar zaterdageditie namelijk uit met het nieuws dat de Belgische landskampioen niet alleen met Kanu flirt, maar ook een oogje heeft op die andere centrale verdediger Laurent Ciman.

In de Vurige Stede lopen ze dezer dagen op de toppen van hun tenen. Eerder deze week raakte bekend dat de Braziliaan Kanu een overstap naar Anderlecht overweegt nadat hij eerder zijn contract bij de Rouches doorbrak. Vrijdag maakte coach Besnik Hasi echter duidelijk dat er momenteel geen onderhandelingen zijn aangeknoopt met de centrale verdediger.

Volgens het Waalse dagblad zet de Belgische recordkampioen haar zinnen wel op Laurent Ciman. De Rode Duivel, die momenteel nog van een korte vakantie geniet, liet eerder verstaan op interesse van enkele Franse clubs te kunnen rekenen. In Luikse kringen is nu te horen dat ook Anderlecht naar de diensten van de verdediger, die nog tot de zomer van 2017 onder contract ligt, hengelt. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties