Standard maakt werk van versterking: "Spelers met directe meerwaarde halen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 21 reacties
Standard maakt werk van versterking: "Spelers met directe meerwaarde halen"
Foto: © Photonews

Standard moet binnenkort de Europese wei in tegen het Griekse Panathinaikos. Geen hapklare brok voor de Rouches, die nog steeds wat zoekende zijn naar hun beste vorm. "We hebben 50% kans om door te stoten", klinkt het voorzichtig op Sclessin.

“Ik weet nog niet alles over onze komende tegenstander, maar toch al veel”, aldus assistent Ivan Vukomanovic in Het Laatste Nieuws. “Panathinaikos bevindt zich ongeveer in dezelfde situatie als wij. Ook zij zijn nog niet klaar met hun huiswerk. Ik schat dat we 50% kans maken om door te stoten naar de barrages.”

Mét Ezekiel tegen Panathinaikos

Hoewel een vertrek van Imoh Ezekiel aanstaande is, zal de Nigeriaan wellicht nog aantreden in de voorrondes van de Champions League. “Hoe belangrijk zijn aanwezigheid tegen Panathinaikos kan zijn, hoef ik niet te onderstrepen.”

Voorts hoopt Standard ook snel werk te maken van enkele inkomende transfers. “De bedoeling is om spelers aan te werven die onmiddellijk een meerwaarde garanderen. De lijst moet op 24 juli overgemaakt worden aan UEFA. Tegen die tijd kan veel worden geregeld”, besluit Vukomanovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties