Lukaku in een (gouden) kooi? "28 miljoen of hij blijft bij Chelsea"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 31 reacties
Lukaku in een (gouden) kooi? "28 miljoen of hij blijft bij Chelsea"
Foto: © photonews

Romelu Lukaku traint momenteel mee bij RSC Anderlecht, maar is nog steeds een speler van Chelsea. De Rode Duivel hoopt vurig op een transfer, maar het prijskaartje schrikt geïnteresseerde clubs af. Vertoeft de aanvaller in een gouden kooi?

Romelu Lukaku wordt op dertig juli opnieuw op het oefencomplex van Chelsea verwacht om aan te pikken bij de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De kans is echter klein dat José Mourinho de Rode Duivel dit seizoen wel in zijn plannen laat passen. En net daarom hoopt de aanvaller op een (definitieve) transfer.

Enig probleem: het prijskaartje. Volgens Het Nieuwsblad moet het jeugdproduct van RSC Anderlecht een slordige 28 miljoen euro kosten. En het alternatief is simpel: een verlengd verblijf (op de bank) bij Chelsea. Het is namelijk geen geheim dat The Special One geen fan is van Lukaku. De aanvaller werd de voorbije weken in verband gebracht met onder meer Atlético Madrid, Juventus en VfL Wolfsburg, maar geen van die clubs is momenteel bereid om het gevraagde bedrag op te hoesten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties