Denier vol lof: "Ferrera was verrijkend"

Robby Morren
Robby Morren
| 12 reacties
Denier vol lof: "Ferrera was verrijkend"
Foto: © photonews

Emilio Ferrera viel de weinig benijdenswaardige eer te beurt om als eerste coach aan de deur te worden gezet. Pierre Denier benadrukt echter de kwaliteiten van de tacticus.

Robby Morren in Genk

Ferrera kreeg het vuur nooit in de Genkse ploeg, maar dat betekent niet dat hij geen voetbalverstand heeft. Integendeel zelfs. Pierre Denier laat zich bijzonder lovend uit over Ferrera.

“We moeten een gedeelte van Emilio meepakken naar de toekomst. Er zaten zoveel vernieuwende dingen in wat hij deed, ook zaken die wij in het verleden nooit hadden meegemaakt. Het was voor ons als trainersstaf verrijkend en we nemen hier veel van mee.”

Alles was tot in de puntjes voorbereid

Toch liep het op KV Mechelen volledig fout. Denier wijst zijn spelers met de vinger. “We hebben aan de spelers beelden laten zien van wat er tegen KV Mechelen foutliep. Als je daar een compilatie van maakt, dan schrik je wel eventjes."

"Net de dingen waar Emilio zo op hamerde, de defensieve organisatie, daar liep het fout. Dat vind ik een spijtige zaak. Nochtans was alles tot in de puntjes voorbereid.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties