Feyenoord gaat Southampton duchtig achterna

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 3 reacties
Feyenoord gaat Southampton duchtig achterna
Foto: © photonews

Feyenoord en Southampton hebben meer met elkaar gemeen dan de coach (Ronald Koeman) die van het ene kamp naar het andere overliep. De leegloop bij de Engelsen was al een tijdje aan de gang, nu lijken ook de Rotterdammers niet te willen onderdoen.

De uittocht bij Southampton kwam er al voor de mundial. The Saints sloten de Premier League vorig seizoen af op een knappe achtste stek en zagen zo onder meer sterkhouders Luke Shaw (Man U), Adam Lallana en Dejan Lovren (beiden Liverpool) vertrekken. Op de koop toe haalde Tottenham Hotspur ook manager Mauricio Pochettini weg.

Feynoord-coach Ronald Koeman verving hem op St. Mary's en luidde de kwalijke weglooptrend schijnbaar in bij de Rotterdammers. Graziano Pelle, Daryl Janmaat, Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi keerden De Kuip al de rug toe. Nu zou nog een andere WK-ganger het zinkende schip verlaten.

Vervanger Defour

Zo liet de zaakwaarnemer van Jordie Clasie aan het Nederlandse RTV Rijnmond weten dat de speler aan Feyenoord te kennen gaf Europees hogerop te willen. FC Porto - dat al Martins Indi inlijfde - zou over de beste papieren beschikken om de controleur binnen te halen. De Portugezen zijn immers dringend op zoek naar een vervanger voor Steven Defour. Hoezo de transfermarkt ligt op zijn gat?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties