Reactie Buysens: "Refaelov stapte op mijn been"

Buysens: "Refaelov stapte op mijn been"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ludovic Buysens was een beetje de schlemiel van dienst zondag. Hij maakte de overtreding op Refaelov net voor de zestien en pakte in de tweede helft nog een tweede (domme) gele kaart. "Dit is heel zuur", schudde hij het hoofd.

Johan Walckiers in Brugge

Buysens voelde zichzelf dan ook niet al te best na de wedstrijd. "Dit is heel zuur", zuchtte hij. "Die overtreding? Ik probeer me zo breed mogelijk te maken. Ik doe zelfs geen schaar, want ik laat me achteruit vallen. Maar Refaelov stapt op mijn been en gaat dan wel heel theatraal neer."

Die tweede gele? Ja, die was heel dom!

Maar dan de tweede gele kaart... "Ja, die was heel dom!", was de verdediger kritisch voor zichzelf. "Op die plaats moet ik dat nooit doen. Ik draaide me om naar de scheidsrechter en ik wist al dat ik geel en rood ging krijgen."

En dat is een probleem, want Lierse zit al niet dik in de centrale verdedigers. "Daarom ook dat het voor mij een dubbel rot gevoel is. Het is 'kut', ik kan het niet anders verwoorden. We weten dat de twee volgende thuismatchen heel belangrijk voor onze start zijn. En ja, we hebben inderdaad niet veel centrale verdedigers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties