Wat kan Mouscron Peruwelz tegen Standard (B)?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 15 reacties
Wat kan Mouscron Peruwelz tegen Standard (B)?
Foto: © Photonews

Vanavond kijken Mouscron Peruwelz en Standard elkaar in de ogen op Le Cannonnier. Standard zit al met het hoofd bij de confrontatie in de Champions League van woensdag, het is aan de thuisploeg om er munt uit te slaan.

Standard zou wel eens opnieuw een B-ploeg kunnen afvaardigen enkele dagen voor het cruciale duel tegen Zenit St. Petersburg. Dat deed het immers ook al op bezoek bij Kortrijk. De West-Vlamingen konden er toen, mede door een geweldige match van Ajdarevic, niet van profiteren.

Mouscron Peruwelz moet dus proberen om beter te doen. De start van de promovendus oogt overigens veelbelovend. Velen hebben de ploeg het etiket van degradatiekandidaat gegeven, maar het satellietproject van Rijsel haalde een mooie vier op negen. "We tonen elke week dat we iets in onze mars hebben", verwoorde Pieterjan Monteyne het na de 2-2 op Lierse. Bij de thuisploeg nog steeds geen Sven D'hoest, de doelman heeft nog te veel last van de knie. Voor het overige is iedereen fit.

Selectie Mouscron Peruwelz: Cros, Peyre, Boli, Mézague, Delacourt, Monteyne, Dingomé, Michel, Vandendriessche, Badri, Diaby, Langil, De Vlamynck, Brouckaert, Boli, Verstraete, Pennacchio, Mohamed, Gano, Perez, Mbemba.

De Rouches kijken vooral naar de partij tegen Zenit St. Petersburg. Toch mag je een veredeld B-elftal van Standard niet onderschatten, vraag dat maar aan Yves Vanderhaeghe. Wanneer er een overwinning in zit is Luzon niet verlegen om er bij de rust enkele basispionnen in te gooien om de punten naar Luik te brengen.

Bij Standard zijn er wel een pak geblesseerden. Milec, De Sart, Carcela, Mujangi Bia, Bulot en Trebel zitten om die reden niet in de selectie.

Selectie Standard: Kawashima, Thuram, Teixeira, Van Damme, Ciman, Arslanagic, Yasar, Fiore, Lumanza, Marquet, Mmaee, Mpoku, Milosevic, Louis, Ajdarevic, De Camargo, Mbombo, Watt.

Wie gaat met de zege lopen?

Beleef de partij nog intenser en waag een gokje op Unibet. Als Mouscron het haalt kan een gokje van 60 euro maar liefst 180 euro opleveren. Die 60 euro krijgt u via ons trouwens helemaal gratis!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties