'Antwerp wil andere JPL-club een hak zetten en denkt aan Belgische coach om Mark Van Bommel te vervangen'

'Antwerp wil andere JPL-club een hak zetten en denkt aan Belgische coach om Mark Van Bommel te vervangen'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mark Van Bommel zal volgend seizoen geen coach meer zijn van Antwerp. De club is volop aan het zoeken naar een nieuwe coach en hebben hun oog laten vallen op een Belgische trainer.

Mark Van Bommel neemt afscheid van Antwerp na dit seizoen. De Nederlander zorgde bij The Great Old voor onvergetelijke momenten en bezorgde de club bekerwinst en de titel afgelopen seizoen.

Daarom zijn ze bij de club nu op zoek naar een waardige vervanger. Volgens Het Nieuwsblad staat Jonas De Roeck hoog op het lijstje van Antwerp.

De Roeck werd in december 2023 ontslagen bij KVC Westerlo na een reeks tegenvallende resultaten. De jaren voordien maakte hij wel enorm veel indruk bij de club.

Hij zorgde ervoor dat de Kemphanen uit 1B promoveerden en deed dat ook met goed voetbal. Het seizoen nadien werd hij meteen zevende met KVC Westerlo.

Bij Antwerp heeft De Roeck ook nog een verleden. Hij zette er zijn eerste stappen als profvoetballer, voor hij naar Lierse SK trok. Uiteindelijk sloot hij er ook zijn carrière af.

De Roeck staat ook op het lijstje van KV Mechelen, dat werd eerder al bekendgemaakt. Het zal nog even afwachten blijven om te zien waar de coach uiteindelijk terechtkomt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties