PSG zet team Gillet simpel opzij maar ziet Ibrahimovic uitvallen

Diederik Geypen
| 3 reacties

In de vooravond ging Guillaume Gillet met Bastia op bezoek bij titelverdediger PSG. De Parijzenaars hielden met een goal voor en na rust de punten thuis, maar zagen hun steraanvaller Zlatan Ibrahomovic vroegtijdig afhaken.

Voor de bezoekers uit Corsica was het al de tweede te duchten tegenstander op rij. Vorige week werd in het eigen Stade Armand Césari Marseille knap in bedwang gehouden (3-3). Een bezoek aan de hoofdstad bleek toch nog een moeilijkere opdracht.

Voor de pauze opende de Braziliaan Lucas de score op assist van Van der Wiel. Na de koffie liep de Franse grootmacht verder uit dankzij Cavani. Simpele overwinning dus voor de uittredende kampioen, waar Ibrahimovic al na amper zestien minuten geblesseerd naar de kant moest.