Jacob legt uit waarom er nog geen trainer is: "We hebben geen recht meer op verkeerde keuze"

Jacob legt uit waarom er nog geen trainer is: "We hebben geen recht meer op verkeerde keuze"
Foto: © SC

Gunter Jacob zag zijn ploeg alweer gelijkspelen tegen KV Kortrijk. En zijn doelman blunderen. De technisch directeur van Racing Genk heeft ondertussen nog steeds geen nieuwe trainer kunnen voorstellen.

Jacob voert moeilijke onderhandelingen, want al zijn kandidaten lijken af te haken. Maes bedankte, Stevens zou er ook geen zin in hebben en Vercauteren bleef ineens in Rusland. "Het is mooi dat Pierre (Denier, red.) ons steeds uit de nood wil helpen, maar het is geen ideale situatie. We willen de juiste man aanstellen, maar dat maakt het net zo moeilijk. We hebben namelijk het recht niet meer om een verkeerde beslissing te nemen", zei Jacob aan Sporza.

En daarnaast is het sportief bijzonder moeilijk om te winnen blijkbaar. "We hebben de afgelopen weken al heel wat punten gemorst, maar dat is ook logisch. Als je de kansen niet afmaakt, dan kan je nu eenmaal niet winnen. De blunder van Bizot? Het is een ongelukkig doelpunt, maar dat is nu eenmaal eigen aan het voetbal. We zitten in een moeilijke situatie en dan maak je zulke dingen mee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties