Reactie Ruytinx doet oproep: "Wie brengt me pintje na wedstrijd?"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
Ruytinx doet oproep: "Wie brengt me pintje na wedstrijd?"
Foto: © Photonews

Bjorn Ruytinx scoorde gisteren zijn eerste doelpunt in het shirt van KV Oostende. De aanvaller gooide er meteen een typische duik achterna. Opvallend detail: er werd na het laatste fluitsignaal geen pintje gedronken. Of komt daar snel verandering in?

Cédric De Volder in Oostende

"Ik zoek nog steeds iemand die me een pintje komt brengen", lachte Bjorn Ruytinx na afloop. "Ik had nochtans dorst, hoor. Of die sprong na mijn doelpunt typisch is? Dat is een El Toro-duik, ja. Al had ik verwacht dat de grasmat er iets natter bij zou liggen." (lacht)

Ruytinx was dan ook goed voor het genadeschot. "Al vind ik dat een beetje overdreven. Ik maakte gewoon het tweede doelpunt. Oostende geeft zelden een voorsprong uit handen. Al geeft dat doelpunt een goed gevoel. Ik was toch eventjes aan het zoeken en de voorbije weken liep het niet zoals ik het zou willen."

Zes op twaalf met Anderlecht ertussen is niet slecht

"Deze zege is wel heel belangrijk", gaat de aanvaller verder. "Een zes op twaalf met een wedstrijd tegen Anderlecht ertussen is zeker en vast niet slecht. Ik wil trouwens ook de fans eventjes bedanken. De sfeer was werkelijk fantastisch. Het doet me allemaal een beetje denken aan Den Dreef."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties