Sterling en Sturridge verijdelen stunt Koeman

Jens Jacobs
| 18 reacties
Sterling en Sturridge verijdelen stunt Koeman
Foto: © SC

Liverpool is het seizoen begonnen met een zege op Anfield. Een vernieuwd Southampton lukte de gelijkmaker, maar de stunt bleef toch uit.

Toch wat nieuwe namen bij beide ploegen, maar uiteindelijk dezelfde protagonisten als vorig seizoen. Sturridge en Sterling zagen Suarez vertrekken, maar deden beiden wat van hen verwacht werd. Voor de pauze was het Raheem Sterling die de thuisploeg op voorsprong bracht. Hij werd knap het straatje ingestuurd door Jordan Henderson en faalde niet, 1-0.

Na de pauze was het aan de bezoekers om te scoren. Dusan Tadic zette met een heerlijk hakje Nathaniel Clyne alleen voor doel die de bordjes weer gelijk hing. 

Er zou dit seizoen veel druk liggen op de schouders van Daniel Sturridge en de Engelsman kroonde zich meteen al tot matchwinnaar. In minuut 79 kreeg Southampton een voorzet van Henderson niet weg, Sturridge was bij de pinken en duwde het winnende doelpunt tegen de touwen. Mignolet werd niet meer geklopt en start het seizoen met een nipte zege. Na 8 wedstrijden in de Premier League kon nog geen enkel team met meer dan 1 doelpunt verschil winnen. Spanning troef dus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties