Reactie "Suarez vroeg zelf om basisplaats"

"Suarez vroeg zelf om basisplaats"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Toch een beetje een verrassing om zondagmiddag Matias Suarez op het wedstrijdblad bij de basisploeg te zien staan. Besnik Hasi had vrijdag nochtans gezegd dat de Argentijn nog niet klaar was voor een basisplaats.

Johan Walckiers in Anderlecht

Het was even vreemd opkijken toen Suarez dan toch startte en Cyriac op de bank belandde. De Ivoriaan had vorige week immers één van zijn betere prestaties neergelegd tegen Westerlo en scoorde zelfs. Deze week liet hij in een interview weten dat hij wou dat Mitrovic wat meer verdedigde. Direct begonnen er speculaties over een mogelijke straf van Besnik Hasi, die niet graag heeft dat zijn spelers uit de biecht (kleedkamer) praten.

"Daar heeft het helemaal niets mee te maken", schudde Hasi het hoofd. "Weet je, deze week is Suarez naar me toe gekomen. 'Coach, als ik nu niet mag starten, wanneer dan wel?' Hij heeft het zelf gevraagd. En als een speler zich goed genoeg voelt om te starten, kan je hem volgen. Hij kent zijn eigen lichaam."

Nochtans had de medische staf afgeraden dat Suarez al zou beginnen. "Normaal gezien volg ik hen, maar dit was op vraag van Mati zelf. Hij moet zich dus goed voelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties