Reactie Hasi niet echt tevreden: "Ik word er zot van"

Hasi niet echt tevreden: "Ik word er zot van"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een weekje waarin je sterk speelde op verplaatsing in de Champions League en waarna je geen punten verloor in de competitie, denk je toch dat een coach meer dan tevreden is. Maar niet Besnik Hasi, die zich druk maakte om de twee tegendoelpunten.

Nou ja, druk maken is misschien veel gezegd. Hasi hamert op de organisatie en ziet dan niet graag twee zulke tegengoals als tegen Cercle vallen. "Zeven goals al tegen, ik word er zot van", zei Hasi met een glimlach. Je kunt ook moeilijk gaan vloeken als je net gewonnen hebt. 

"Ik had mijn backs de opdracht gegeven om deze keer hoog te gaan meespelen. En daardoor was er misschien wat organisatie weg. Vermoeidheid en concentratieverlies kunnen er ook mee te maken hebben na die drukke week", beseft Hasi. "Voor het publiek is het leuk om zoveel goals te zien, maar ik hou véél liever de nul achteraan."

Want anders gaan mijn spelers mij eens beginnen slaan

Hasi is echter ook niet de drilsergeant voor wie iedereen hem houdt. "Ik weet dat ik veel vraag van mijn spelers en tot nu toe willen ze dat allemaal doen. Morgen (zondag) krijgen ze vrijaf, want anders gaan ze mij eens beginnen slaan", zei hij nog met een knipoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties