Reactie Vandendriessche: "We waren gewaarschuwd"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Vandendriessche: "We waren gewaarschuwd"
Foto: © photonews

Royal Mouscron-Péruwelz, tot hiertoe de seizoensrevelatie, zit in een dipje. Na de twee opeenvolgende nederlagen tegen AA Gent en Racing Genk, ging het team er nu ook uit in de Beker. Coxyde was met penalty's te sterk. Kapitein Vandendriessche baalde achteraf.

Na 120 minuten was er nog steeds niet gescoord. Er waren amper kansen en beide ploegen moesten dus naar de penaltystip. "Op die manier verliezen tegen een derdeklasser, is altijd ambetant", aldus kapitein Vandendriessche aan RTBF. "We waren gewaarschuwd dat het een lastige match zou worden."

Toch leek Mouscron-Péruwelz niet echt gemotiveerd. "Als je hier een goed resultaat wil halen, moet je dezelfde motivatie als hen kunnen brengen. Na een match zonder goals is die penaltyreeks echt een loterij."

Een loterij waarin RMP vier keer faalde. Verstraete, Diaby, Gano en Mohamed vonden de weg naar doel niet. Coxyde mocht door en treft Cercle Brugge in de volgende ronde. Mousrcon-Péruwelz moet de frustratie van zich af voetballen in de competitie tegen Kortrijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties