Reactie De Pauw in de wolken: "Hier droom je gewoon van, hé"

De Pauw in de wolken: "Hier droom je gewoon van, hé"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nill De Pauw kroonde zich in de wedstrijd tussen Sporting Lokeren en Metalist Kharkov tot de absolute matchwinnaar. De flankspeler tekende voor het enige doelpunt van de partij en was na afloop dan ook dolgelukkig.

Timothy Collard in Lokeren

Halverwege de tweede helft verwaterde de partij enigszins, maar plots was daar ene Nill De Pauw. De publiekslieveling bezorgde zijn Sporting Lokeren met een flits de overwinning, in de eerste Europese poulewedstrijd in de geschiedenis van de club. Mooier kan je het haast niet bedenken.

“Dit is fantastisch, hé. Hier droom je van als Sporting-speler. Het gebeurt niet zo vaak dat we in deze situatie komen, het is ook nog maar de eerste keer in de geschiedenis van de club dat we dit bewerkstelligen”, glunderde De Pauw na de zege.

"3-0 had een terechte uitslag geweest"

Een hoogtepunt in de nog prille carrière van De Pauw? “Je tot matchwinnaar kronen op het Europese toneel, dat is toch wel een hoogtepunt, ja. Maar het zal pas echt een hoogtepunt zijn als we uiteindelijk ook effectief doorstoten.”

Dat de zege terecht was, zag ook de matchwinnaar. “Ik denk, dat als we hier met 3-0 winnen, dat verdiend had geweest. Over negentig minuten bekeken hebben we ons absoluut sterk genoeg getoond.”

Een knappe driepunter voor de Waaslanders, maar De Pauw kijkt alweer vooruit. “De twee komende matchen worden nu wel erg belangrijk en bepalend. We moeten geloven in onze kansen”, besluit de winger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties