Ancelotti: "Bale is niet de enige die mee moet verdedigen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Ancelotti: "Bale is niet de enige die mee moet verdedigen"
Foto: © photonews

Real Madrid begon wisselvallig aan het seizoen met nederlagen tegen Real Sociedad en Atlético Madrid. Intussen won de Koninlijke alweer vijf keer op een rij, maar de nul houden blijft moeilijk.

De troepen van Carlo Ancelotti konden nog maar twee keer de nul op het bord houden dit seizoen. "Bale is niet de enige die mee moet verdedigen", aldus Ancelotti op een persconferentie voorbeschouwend op de partij tegen Athletic. Ook van de anderen verwacht ik dat."

Hij gaf verder een pluim aan zijn verdediging. "Ik heb drie geweldige centrale verdedigers. Varane krijgt morgen rust, maar speelde echt sterk tegen Ludogorets." De oefenmeester gaf nog namen die wel of niet in actie zullen komen morgenavond.

"James zal nog beter worden"

"Coentrao is geblesseerd, hij heeft pijn telkens hij op een bal trapt. Hij zal ook niet fit geraken voor Portugal. James krijgt een basisplaats, Casillas ook." James Rodriguez kon zijn niveau van op het WK nog niet halen in zijn eerste wedstrijden, maar Ancelotti maakt zich geen zorgen. "Het is een ander type als Di Maria, maar hij zal nog beter worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties