PSV wint vlot ondanks domme rode kaart

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
PSV wint vlot ondanks domme rode kaart
Foto: © photonews

Koploper PSV kende vanmiddag weinig moeite met Excelsior. De ploeg uit Eindhoven pakte een ruime 3-0 zege, maar helemaal vlekkeloos verliep de wedstrijd niet omwille van een rode kaart voor Bruma.

In het openingskwartier kon Excelsior nog goed weerwerk bieden, maar gaandeweg kwam PSV beter in de wedstrijd. Wijnaldum en Jozefzoon stuitten eerst nog op Coutinho en die laatste zag ook nog een doelpunt onterecht afgekeurd worden wegens buitenspel. De 1-0 kwam er uiteindelijk toch. Na 35 minuten opende Maher op wat vreemde wijze de score. Op slag van rust leek de match gespeeld. Narsingh zorgde voor de 2-0, maar het was Locadia die het belangrijkste werk had gedaan.

Uiteindelijk pikte de man van de assist ook zelf nog zijn doelpuntje mee. Met wat geluk kon hij Coutinho een derde keer kloppen. In de rebound na een poging van Jozefzoon ging de bal via het lichaam van Locadia binnen. PSV leek te gaan doordrukken, maar dat veranderde na een domme rode kaart voor Bruma. In dezelfde fase werd ook coach Phillip Cocu naar de tribune gestuurd wegens kritiek op de arbitrage. Excelsior probeerde nog iets terug te doen en zag een doelpunt van Kruys afgekeurd worden wegens buitenspel. Daar bleef het echter bij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties