Raymaekers wil zich bewijzen in India: "En wie weet wat er daarna nog volgt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Raymaekers wil zich bewijzen in India: "En wie weet wat er daarna nog volgt"
Foto: © SC

Wim Raymaekers en Kristof Van Hout bereiden zich momenteel voor op de start van de Indiase Super League. New Delhi Dynamos deed het de voorbije weken schitterend: enkel overwinningen en nog geen enkel tegendoelpunt. "Al is het moeilijk om de sterkte van de tegenstanders in te schatten."

Wim Raymaekers en Kristof Van Hout vonden geen nieuwe club in België en besloten om Harm van Veldhoven te volgen richting India. Momenteel bereiden onze landgenoten zich aan de zijde van ene Alessandro Del Piero voor op het nieuwe seizoen. "Conditioneel is hij misschien wat minder, maar je ziet nog steeds dat hij over ongelooflijke kwaliteiten beschikt."

"Ik heb een contract voor vier maanden getekend", gaat Raymaekers verder in Sport/Voetbalmagazine. "Door de aanwezigheid van al deze sterren zal er alleszins veel aandacht worden besteed aan deze nieuwe competitie. Dus wie weet wat er daarna nog volgt voor mij, hé. De eerste wedstrijd spelen we tegen het team van David Trezeguet. En dat in een stadion met zestigduizend fans."

Eerste wedstrijd spelen we tegen het team van Trezeguet. En dat in een stadion met zestigduizend fans

Zoals eerder gezegd: de voorbereiding loopt perfect voor de oranjehemden. "Maar we kunnen de sterkte van de andere ploegen niet inschatten. Elke ploeg is verplicht om minstens vijf Indische spelers op te stellen. Die jongens zijn technisch wel in orde, maar tactisch ongeschoold. Zonder bal staan ze meestal stil. Maar daar wordt hard aan gewerkt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties