Reactie Doelpuntenmaker Nainggolan: "Moeilijkste tegenstander van de groep"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Doelpuntenmaker Nainggolan: "Moeilijkste tegenstander van de groep"
Foto: © Photonews

België speelde sterk, maar leek het deksel op de neus te krijgen in Bosnië & Herzegovina. Radja Nainggolan zorgde uiteindelijk toch voor de verdiende gelijkmaker. Al zat doelman Asmir Begovic er serieus naast.

Sander De Graeve in Zenica

Ook zijn eerste goal, tegen Ivoorkust, was apart. Toen wou hij voorzetten, maar belandde de bal toch in doel. "De doelman zat er half naast vanavond. Dat scoren is mooi meegenomen, maar het is niet het belangrijkste. Het resultaat van de ploeg is veel belangrijker. Ik ben een speler die zich ten dienste stelt van de ploeg."

Keeper zat er half naast

Nainggolan nam genoegen met het punt, maar toch zat er meer in. "We hadden misschien meer verdiend, maar Bosnië is en blijft een moeilijke verplaatsing. Het is een belangrijk punt voor ons. We hebben nu vier op zes en speelden vandaag tegen de moeilijkste ploeg uit de groep."

Nainggolan werpt zich, na de teleurstelling van het missen van het WK, stilaan op als vaste basisspeler. "Ik heb nu twee wedstrijden na elkaar gespeeld en het is goed gegaan. De kansen die ik krijg, probeer ik te benutten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties